OPLOSSINGENCONSULTANCYHARDWAREPROJECT MANAGEMENTNETWERKBEHEERSYSTEEMBEHEERBEVEILIGINGHOSTINGWEBDESIGNE-COMMERCEE-MARKETINGVIRTUALISATIECLOUD COMPUTING
  WIJ LATEN U EERST MEET RESULTATEN ZIEN IPV DURE OPLOSSINGEN
Beveiliging vandaag de dag is niet meer weg te denken. Alles verloopt via e-mail of Internet. Bij de meeste bedijven en instanties is beveiliging een achtergeschoven kind. Niets is minder waar, cijfers wat dagelijks gepresenteerd worden in allerlei vakbladen en nieuwsberichten geven de feiten waar.  


De meeste digitale inbraken vinden plaats zonder dat u het zelf in de gaten heeft

Alles wordt opengebroken en net zo netjes weer gemaakt als de benodigde informatie is vergaard. Bescherm uw ICT omgeving nu met de beste beveiliging software op de markt in de vorm van "Open Source" oplossingen!


Boeven vang je met "boeven"

De meeste inbraken worden gepleegd met behulp van Open Source systemen, maar ook voorkomen met Open Source beveiligings systemen. PROSOLIT is specialist op beveiligen met zogenaamde Open Source Tools . voor elk niveau van beveiliging zijn er Open Source toepassingen beschikbaar. u kunt PROSOLIT inschakelen om dergelijke toepassingen bij u te laten installeren zodat alle verkeer wordt gecontroleerd van en naar het Internet.


Meten is weten

Wij hebben een firewall maar ik weet eigenlijk niet wat er allemaal wordt tegengehouden of doorheen komt. PROSOLIT is gespecialiseerd in het meten van dit soort verkeer. Wij kunnen u precies vertellen wat allemaal van/naar het Internet wordt gestuurd. Door gebruik te maken van doorontwikkelde zeer geavanceerde monitoring Open Source componenten te combineren halen wij alles naar boven. U zult echt versteld staan!

E-mail:  
Naam:  
Bedrijf:  
 
Wij maken gebruik van Open Source Toepassingen
JA
 53%
NEE
 23%
Wat is "Open Source"
 24%